Historie
NHH Crew er det mannlige rolaget ved Norges Handelshøyskole. Den 17. mai 1997 fant en oppglødd vennegjeng svaret på deres manglende sportslige alibi, og allerede 20. september samme år gikk hammeren i bordet og laget var offisielt etablert. I formålsparagrafen til laget står det at NHH Crew skal delta årlig i Henley Royal Regatta. 13. Mars 1998 ble NHH Crew tatt opp som fullverdig medlem av Norges Roforbund, og verden lå for våre føtter. Samme år reiste 9 oarsmen, sammen med GT Crew, til Henley-on-Thames som representasjonslag for Norge. I dag er NHH Crew Norges eldste studentrolag, og deltar fast i Henley Royal Regatta.
Paradis
“Vi liker å si at Paradis ikke er paradis. Paradis ligger 2 kilometer sørøst for Paradis. Paradis er Nordåsvannet med lett bris og strålende morgensol en tidlig lørdag. Det er en 57 fots robåt med 9 karer som skyter fremover og alt som høres er vannet som fosser om baugen. Hver onsdag kveld og grytidlig lørdag morgen drar nemlig guttene den lange veien ut til trening hos Fana Roklubb på Nordåsvannet. Der bæres den lange, elegante robåten Svein Børre ut på vannet.»
Oarsmen
Hver høst tas nye oarsmen opp, og laget består til enhver tid av ca. 25 gutter fra alle årskull. NHH Crew har en sterk tilstedeværelse i det sosiale miljøet ved skolen, og det pleier å være mang en oarsman som engasjerer seg i andre utenomfaglige aktiviteter i studentforeningen. Norges Handelshøyskoles eldste gallauniform består av en sirlig presset grå bukse, en dobbeltspent blazer prydet med gullknapper og et slips som svarer til vår identitet. På høyskolens internfester og andre tilstelninger, samt ved Themsens elvebredder, stiller våre oarsmen i denne gallauniformen.